Woont u in Amsterdam en heeft u een nieuwe vloer nodig? Overweeg dan ook eens een gietvloer. Als vloerenbedrijf kunt u ons regelmatig vinden in Amsterdam omdat de gietvloer hier ook steeds populairder worden. Wij hebben een speciale afdeling in elke stad met ervaren vakmensen om uw gietvloer aan te brengen. Kom ook eens langs onze showroom in Amsterdam om het zelf te bekijken!

Veel Belgische klanten

Omdat we veel zakelijke klanten helpen hebben we ook een speciale pagina voor onze gietvloer klanten in elke regio opgezet. Voor elke plaats is er een speciale pagina waar u als klant terecht kunt voor informatie en een vrijblijvende offerte voor het aanbrengen van een gietvloer. Voor bedrijven is de gietvloer nog goedkoper omdat het om een grote oppervlakte gaat. 

Verschillende prijzen

Als u op zoek gaat naar een nieuwe gietvloer dan valt het vast op dat de vele leveranciers verschillende prijzen hanteren. Dit kan vaak wel tientallen euro’s per vierkante meter verschillen. Uiteraard wilt u graag een goedkope gietvloer maar hou er rekening mee dat de prijs ook kan verschillen. Vergelijk de leveranciers daarom ook op kwaliteit en service!

Showroom in Amsterdam

Als u in Amsterdam woont dan is het wellicht ook mogelijk om een keer naar de gietvloer showroom te komen om de gietvloer in Amsterdam te bekijken. Als u een nieuwe vloer kiest dan is dat toch een flinke investering en daarom wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u de juiste keus maakt. Kom daarom ook eens langs onze showroom in Amsterdam om onze gietvloeren te bekijken!